Duurzaamheid

Van Baal Sloopwerken sloopt en demonteert met respect voor de wereld om ons heen; Zo worden hergebruik- en recyclingmogelijkheden vanaf de eerste fases van elk sloop- of demontageproject meegenomen. Tijdens sloop en/of demontage werkzaamheden worden materialen direct gescheiden naar onder meer toekomstig hergebruik of recycling. Hergebruik van materialen kan in eerste instantie binnen uw bouwproject geschieden. Van Baal Sloopwerken zet vervolgens intensief in op het hergebruik door nieuwe gebruikers. Recycling van materiaal is de volgende milieuvriendelijke optie. Vernietiging van materiaal wordt daarmee zo veel mogelijk voorkomen.

Ook vindt zorgvuldige analyse van milieubelastend materiaal plaats en wordt veilige verwerking van asbest voorgewerkt. De specialisten van Van Baal informeren en adviseren desgewenst over hergebruik en andere duurzaamheidsapecten.

Dat MVO een belangrijke pijler vormt in de werkwijze van Van Baal Sloopwerken blijkt echter misschien nog wel het meest uit het moderne en milieuvriendelijke machinepark; Uw projecten worden nagenoeg uitsluitend uitgevoerd met hybride machines. Slechts daar waar geen stroomvoorziening of -alternatief voorhanden is, werkt Van Baal Sloopwerken met diesel.

Offerte aanvragen Tel: 0488 - 45 29 31
Duurzaam slopen is voordelig voor alle partijen!

referentie projecten